De bouw is gestart

We zijn erg verheugd te kunnen melden dat deze week de eerste palen in de grond geslagen zijn voor de bouw van fase 1. De eerste fase bestaat uit 7 stadswoningen, 37 appartementen en de Foodhal Limburg. Ruim 80% van de woningen en appartementen zijn verkocht.

Wilt u nog meedoen met deze fase en weten welke woningen of appartementen nog te koop zijn? Voor meer informatie over het plan, de tekeningen en prijzen kunt u terecht bij de Heerlense makelaars Damen Makelaardij en Leenen Vastgoed.

Een gebied van oorspronkelijk 21.000m2 commercieel en 100% bebouwd gaan we samen met de gemeente Heerlen transformeren naar een gebied van 98 woningen, 1.000m2 horeca en maar liefst ca. 7.500m2 buitenruimte en groen. Kwaliteit voor kwantiteit. En dat in hartje Heerlen. 

We verbreden de Promenade door de nieuwbouw verder terug te leggen. Daardoor wordt de ’nieuwe’ Promenade II nog groener en kan de zichtlijn richting Theater vanuit de stad hersteld worden.

De gehele verkeersontsluiting van het plan wordt via de Schinkelstraat geregeld. Er komt dus geen verkeer over de Promenade. Daarnaast is er voor alle appartementen en woningen ruime privé-buitenruimte voorzien en ook parkeren is opgelost onder de appartementen en uit het zicht.

Fase 2
Fase 2 welke bestaat uit 54 appartementen met eveneens ruime balkons en parkeren, is in voorbereiding. De verwachting is dat we met deze fase medio 2023 in verkoop kunnen gaan.