Nieuws over de Theaterresidentie en Stadsvilla’s

Start verkoop
Nog deze maand vragen we de omgevingsvergunning aan voor de eerste woningen en appartementen. In de tussentijd maken we de verkoopstukken klaar zodat de verkoop kan starten in de loop van juli.

Blok A: De Theaterresidentie
De Theaterresidentie ligt tegenover het mooiste theater van Nederland. Hier bouwen we 26 riante appartementen van circa 106 tot 131m2. Maar er is ook een uitschieter van meer dan 200m2. De buitenruimtes zijn ook royaal met gemiddeld 13 tot 23m2, met ook weer enkele uitschieters. Ieder appartement beschikt over minstens één parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Prijzen voor een van deze appartementen beginnen bij circa €399.000 (vrij op naam). De Foodhal bevindt zich op de begane grond van deze residentie. Daarover heeft u in de vorige nieuwsbrief al kunnen lezen. Gemist? Lees het hier.

Blok B: Stadsvilla’s aan het Schinkelplantsoen
Aan het nieuw aan te leggen Schinkelplantsoen komen 7 grote stadswoningen van maar liefst circa 175m2 woonoppervlak met een balkon én dakterras, een eigen parkeergarage en een opstelplek. Prijzen zijn vanaf circa €465.000,- (vrij op naam).

Bij welke makelaars kunt u terecht?
De Heerlense makelaars die PromenadePark gaan vertegenwoordigen zijn bekend. Het zijn Damen Makelaardij en Leenen Vastgoed. Zodra de verkoop start kunt u bij beiden terecht voor meer informatie over het plan. Ze kunnen u nu nog geen verkoopinformatie geven, omdat nog niet alle informatie compleet is. U kunt zich wel alvast bij hen melden voor vragen over bijvoorbeeld de verkoop van uw huidige woning, uw financiële mogelijkheden, etc.