Open huis Stadsvilla & Appartement de Schinkel

Open huis 21 december a.s.

Op 21 december a.s. tussen 13.30u en 15u stellen wij u in de gelegenheid om een door ons ingerichte stadsvilla te bezichtigen. Daarnaast is het mogelijk om het laatste beschikbare appartement in de Schinkel te bekijken. Hiervoor dient u zich van tevoren aan te melden bij een van de makelaars zodat zij u verdere informatie kunnen geven.

De grote stadsvilla’s hebben een woonoppervlakte van 178m2 verdeeld over vier verdiepingen, inclusief een royale kelder. Er is een parkeergarage én een privé parkeerplaats bij elke woning. Het is uniek om op deze manier midden in de stad te wonen! Alle villa’s zijn tevens voorzien van zowel een balkon als een dakterras, een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een hobbykamer. Deze woningen lenen zich ideaal voor een woon-werk-woning. Kom vooral eens een kijkje nemen op 21 december.

De prijzen variëren van €465.000,- tot €475.000,- (vrij op naam) + rente.

Bijzonderheden: 
– Gasloos en zeer goed geïsoleerd  
– Full-electric met warmtepomp en boiler 
– Complete badkamer incl. tegelwerk en sanitair 
– Inclusief keukencheque van € 10.000,- bij NUVA keukens 
– SWK garantie

Afbouw Fase 1

Op 20 juli bereikten we de top van de appartementen van de eerste fase. Deze belangrijke bouwfase werd gevierd met de toekomstige bewoners van fase 1 van PromenadePark. Met een praatje, een bubbeltje, een officiële handeling en een bezoekje van enkele toekomstige bewoners aan hun appartement hadden we een mooie, feestelijke middag. Inmiddels zijn we weer bijna een half jaar verder en begint de afbouw van fase 1 aan de eindspurt om begin 2024 opgeleverd te worden aan de nieuwe bewoners.

Start Fase 2

De uitwerking van de plannen van fase 2 is inmiddels ver gevorderd. Voor de 54 appartementen van deze fase is de planning dat we begin 2024 de omgevingsvergunning kunnen aanvragen en dat we daarna met de verkoop kunnen starten. Meer informatie en verkoopprijzen kunnen ook dan pas bekend gemaakt worden. Het gaat hier om appartementen vanaf ca. 90m2 tot meer dan 200m2. Indien u interesse heeft in deze fase kunt u zich bij een van de makelaars inschrijven.

Nieuwe en groene Promenade II

Heerlen maakt het centrum groener met water, speelse elementen en mooi meubilair. Promenade II is één van de plekken waar kille grijze stenen plaatsmaken voor bomen, struiken, bloemen en bruggetjes. Qua verlichting, soort bestrating en meubilair sluit Promenade II straks mooi aan op het recent ingerichte Burgemeester van Grunsvenplein en de nog aan te leggen openbare ruimte van het Schinkelkwadrant.

Sloop kopgebouw Promenade/Geerstraat

In het nieuwe jaar begint de aannemer eerst met de sloop van het kopgebouw aan de Promenade/Geerstraat. De in- en uitgang tot de Q-Park garage blijft gehandhaafd en krijgt een bijzondere kunstzinnige invulling. De voorbereidingen hiervoor lopen nog. Vervolgens start de daadwerkelijke herinrichting die naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 gereed is.

Schinkelkwadrant-Noord Honigmannhofje 

Aan de overkant van de Schinkelstraat zetten we de mooie ontwikkelingen van PromenadePark voort. Enorme leegstaande kantoorgebouwen maken in de komende jaren plaats voor wonen aan het Honigmannhofje. Nog dit jaar wordt het ontwerp-bestemmingsplan voor dit gebied openbaar gemaakt. Wonen Zuid ontwikkelt hier 108 woningen voor de verhuur. Daarnaast komen er nog 8 koopwoningen en 8 koopappartementen.